Introductie

In  2009 hebben wij ons bedrijf opgericht waarmee we ons gespecialiseerd hebben in het verhuren van opblaasbare speel- & sport objecten. Naast opblaasbare objecten merken wij dat klanten graag complete spel- / sportpakketten afnemen. De komende jaren hopen wij ons assortiment verder uit te breiden, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Naast de sport- en speltak kunnen wij ook tegen een scherpe prijs een complete barbecue aanbieden. Wanneer u dit doet in combinatie met een speel- / sporttoestel kunnen de prijzen nog gunstiger uitvallen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Mogelijk hebben wij u in de afgelopen jaren al van dienst kunnen zijn. Wij hopen dat u destijds tevreden was over de prijs, de kwaliteit en de service die u geboden is. Hopelijk kunnen wij u ook nu weer als klant begroeten. Voor nieuwe klanten hopen wij ook op een prettige samenwerking.

Wij hebben zowel de prijs als de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Mocht u ons ergens op willen wijzen, dan horen wij dit graag. Mogelijk kunnen wij ons voordeel hier mee doen.